Rólunk

Mi, az "ÉtkezzJól" csapata, nem csupán egy hagyományos ételkiszállító cég vagyunk - mi egy olyan missziót szolgálunk, amely az egészséges életmódra inspirál.
Misszió

Misszió

Mi tudatosságot, rendszert, egészséget szállítunk a jól ismert zöld dobozokban és vászontáskáinkban. Segítünk abban, hogy elérd épp aktuális célodat, legyen az akár a diéta, a tömegnövelés, a formád megtartása vagy csupán az, hogy finomakat egyél, egészségesen.

#fogyás
#tömegnövelés
#súlymegtartás
#egészséges életmód
#módosítható hozzávalók
#beállítható mennyiség

A "ÉtkezzJól" bérletes rendszere azt jelenti, hogy mi állítjuk össze a minőségi, tápláló és ízletes ételeket, és azokat szállítjuk ki neked. Az életedet az egészség és a kényelem szolgálatába állítjuk. Minden ételünk friss alapanyagokból készül, és az ajtódig szállítjuk. Nincs szükség komplikált választásokra - mi gondoskodunk róla, hogy mindig egészséges és ízletes ételekkel találkozz.

Misszió

Célunk az, hogy a mindennapok egyszerűvé váljanak számodra, amikor az egészséges étkezésről van szó. Egyszerűen csak rendeld meg bérletünket, és mi gondoskodunk a többiről.

Mi nem pusztán ételt szállítunk - mi azzal szolgálunk, hogy az embereknek több idejük legyen önmagukra, az egészségükre és az életük minőségére fókuszálva. Az ÉtkezzJól egy választás az egészséges és boldog élet irányába.

Az egészség alapvető szükséglet, és mi az ÉtkezzJól, ezt az igényt szolgáljuk ki.

Étel tervezés és táplálkozási tanácsadás

Kovács Noémi

Kovács Noémi

Táplálkozási Tanácsadó

Nagyjából 10 éve, közel 100 kg-ot mutatott a mérleg. Akkor kezdtem el foglalkozni az egészséges életmóddal és a fitness világával, úgy döntöttem, hogy életmódot váltok. Sikeresen lefogytam több, mint 40 kg-ot és közben olyan tudásra tettem szert, amivel már nem csak a saját céljaimat sikerült elérni.

Célom, hogy megmutassam az embereknek, hogy a diétának nem kell az egyoldalú táplálkozásról szólnia és lehet igazán finom ételeket is fogyasztani megfelelő felügyelet mellett. Ha Te magad is a változás útjára szeretnél lépni, de nem tudod, hogy hol kezdd el, próbáld ki a 3 napos próbacsomagunkat és kezdjük el együtt a közös munkát!

Akik az ételeket készítik

Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

Vezető séf

Az egészséges gasztronómia elkötelezett képviselőjeként a célom, hogy bebizonyítsam: az emberek elérhetik az egészséges életet és a vágyott alakjukat úgy is, hogy közben nem kell lemondani a finom ízekről.

Az éttermi pályafutásomat a Hotel Nemzeti konyháján kezdtem. Az életem mindig is a konyhaművészet körül forog, és ezt a szenvedélyt és hobbit azóta is hűségesen követem. Ezen az úton két gyönyörű, intelligens lányom is velem tart, akik szintén megtalálták a szenvedélyüket a főzésben.

Szállodai szakácsként és séfként dolgozva az élet nagy részét a konyhában töltöttem. Még ma is aktívan részt veszek Las Vegasban, ahol évente kétszer meghívást kapok séfként. Az élelmiszerek minőségének és az egészséges táplálkozásnak elkötelezett híve vagyok, és ezt az értékrendet az Étkezzjólnál is képviseljük.

Míg tiszteletben tartom a hagyományokat és a klasszikus konyha iránti elkötelezettséget, nyitott vagyok az új technológiák és innovációk felé. Kizárólag magas minőségű prémium alapanyagokkal dolgozunk, és minden fogás elkészítéséhez maximális odafigyeléssel állok hozzá.

Czeróczky Ádám

Czeróczky Ádám

Szakács

Fő alapelvem az, hogy csak olyan ételt ‘rakok’ a vendég elé, amit én is megennék.

Czeróczky Ádám vagyok, és 15 éve dolgozom szakácsként. Mondhatnám, hogy a főzés végig kísérte az életemet, de ez nem így volt. A főiskolát félbehagyva döntöttem el, hogy szakács leszek, és a gyakorlati helyemen a mentoromnak köszönhetően vált szenvedéllyé a főzés számomra.

Saját magammal szemben maximalista vagyok, és a minőség számomra elengedhetetlen, mind az alapanyagban, mind az elkészített étel tekintetében. Az ÉtkezzJólnál is ezeket az elveket követem.

Aki fogadja a hívásod

Szuhi Laura

Szuhi Laura

Ügyfélszolgálat

Vidám, közvetlen embernek tartom magam, és szívügyemnek érzem segíteni az embereket. Az összekötő kapocs vagyok közted és az ÉtkezzJól csapata között. Mindig itt vagyok számodra, ha segítségre van szükséged a rendeléseiddel kapcsolatban, vagy ha bármilyen kérdésed felmerül. Segítek, hogy együtt elérjük a céljaidat, legyen az fogyás, tömegnövelés, súlymegtartás, vagy egyszerűen az egészséges étkezés!

Ne feledd: ÉtkezzJól! 😊

Akik megálmodták

Hamberger Ádám

Hamberger Ádám

Alapító

Mindig nagyon vékony srác voltam, gyermekkorom óta nagyon nehezen híztam. A sport megvolt, a cél megvolt, de jött az egyik legnehezebb kérdés... Mit, mennyit egyek? Ki fogja ezt kitalálni, megfőzni, bedobozolni? Hogyan lesz ebből rendszer? Hogyan fogok kitartani hosszútávon? És ezekre a kérdésekre született meg a válasz, maga az ÉtkezzJól!

Tulajdonosként fontosnak tartom az ÉtkezzJól! által közvetített értékek hiteles képviseletét, az egészséges életmódot, a rendszert és a célokat az élet minden területén.

Számomra az ÉtkezzJól! sosem akart csupán egy egyszerű ételkiszállító cég lenni. Mi finom ételeket szeretnénk kiszállítani. Sőt, egészséges és finom ételeket.

Mi tudatosságot, rendszert, egészséget szállítunk a jól ismert zöld dobozokban és szatyrainkban. Segítünk abban, hogy elérd épp aktuális célodat, legyen az akár a diéta, a tömegnövelés, a formád megtartása vagy csupán az, hogy finomakat egyél, egészségesen.

Végel Tamás

Végel Tamás

Alapító

Én azt vallom, hogy minden cégalapítás mögött áll egy sztori, egy érzelmi elköteleződés. 2017 körül nagyon elhanyagoltam önmagam, 2018-ban életmódváltásba kezdtem, és ez hívta életre az ÉtkezzJól! szolgáltatását. Majd 40 kilótól megszabadulva a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy mekkora értékkel bír az, ha az étkezéseinkbe rendszert és tudatosságot viszünk. Mennyi időt spórolunk meg, ha ezeket az ételeket előre elkészítve, kiporciózva rugalmasan odaszállítják, ahol épp az adott munkanapon tartózkodunk.

Minden elfoglalt, céltudatos, karrierista személynek szívből ajánlom. Ahelyett, hogy a konyhában sokat tartózkodnának, inkább koncentráljanak a céljaikra, a szeretteikre és az életükre. Ez mindennél többet ér.

2019-ben Hamberger Ádám barátommal összefogva közösen alapítottuk meg az ÉtkezzJól!-t, és mind a mai napig aktívan részt veszünk a cég életében. Miért csináljuk? Minél több embernek megmutatni az ÉtkezzJól! lényegét, minél több embernek segíteni a céljaik elérésében. ÉtkezzJól! Te is, ha van célod!

Maradt kérdésed?

Írj nekünk

K&H SZÉP kártya MKB SZÉP kártya OTP SZÉP kártya VISA bankkártya Mastercard bankkártya Maestro bankkártya

Minden jog fenntartva - ÉtkezzJól! © 2024. Budapest