Meggyőzünk!

Csapatunk tagja Varga Csilla, táplálkozási tanácsadó, aki kiértékeli szakmai tudása alapján az adott Vásárlónkat, majd követi is az eredményeit, természetesen ha a Vevőnk együttműködő. Csillát egy nyár előtti írásával mutatnánk be a böngészőknek: 

"Te mit ettél ma?

Táplálkozási tanácsadóként sokszor kapok olyan kérést nyár előtt, hogy: "2 hét múlva utazunk nyaralni, szeretnék addig lefogyni." - ezen mindig jót mosolygok.

1. Ha hónapokon keresztül össze vissza ettél miből gondolod, hogy a szervezeted megbocsájt és ezt két hét alatt jóvá is teheted?

2. A hirtelen fogyásnak az lesz a vége, hogy a nyaralásig kb. koplalsz, örülsz, hogy lement hirtelen x kg, aztán a nyaralás közepén már az első falat dinnyétől is úgy fogsz kinézni mint egy jóllakott óvodás.

3. A bőröd!! Nem tudom elégszer kihagsúlyozni, hogy a bőröd egy élő szövet. Idő kell neki mire követi a testsúlycsökkenést. Tehát gyorsan lefogysz és amint hátat fordítasz a tükörnek, máris visszainteget a megereszkedett popsid stb. stb.

Fogadd el, hogy tenned kell azért, hogy ne kelljen takargatnod magadat a strandon! A hirtelen kamu megoldások viszont mindig visszaütnek. Kiegyensúlyozott étkezéssel egész nyáron tarthatod a formádat. Kezdd el még ma és egy - két hónap múlva már nagyon hálás leszel magadnak!"

Üdvözlettel: Varga Csilla, az ÉtkezzJól! táplálkozási tanácsadója

 


Az ételeinket egy minden igényt kielégítő, korunk csúcstechnológiáját felmutató ipari konyhán készítjük el frissen. Mutatunk is egy képet a konyhánkról, reméljük tetszik! 

- Az ÉtkezzJól! cég konyhája -


Rengeteg élsportoló is minket választott az elmúlt hónapokban. Csak, hogy néhány nevet említsünk: Kucsera Gábor, Lukács Viktória, Török Gábor, Klujber Katrin. 

Amikor elkezdtük az ÉtkezzJól! céget felépíteni, akkor kitűztünk egy célt magunk elé: ha rengeteg konfliktussal, erőfeszítéssel, logisztikával jár is majd, a céget a környezetvédelem szempontjaira helyezve alkotjuk meg!


A piac egyik legjobb, ha nem a legjobb minőségű, többször használatos ételes dobozaiban szállítunk házhoz, nejlontáska helyett vászontáskákban.
Tudjuk, hogy könnyebb lenne kidobni az első szemetesbe az ételszaftos, maradékos dobozt és:
- Így nem "harcolni" azokkal a Vevőkkel, akik ételmaradékkal, penészesen adják vissza őket.
- Ezáltal nem átélni azt, amikor a Konyhai kisegítő fel szeretne mondani, mert elhányja magát a szagtól és a látványtól, aztán kidobni ezeket a dobozokat is.
- Ezáltal nem átélni azt, hogy a Futár panaszkodik a Vevőre, mert bűz van a szállítótérben a visszakapott dobozok miatt.
- Ezáltal nem egyeztetni azokkal a címekkel, akik felhagynak az étkezésekkel, hogy miként és mikor adják át a dobozokat.
- Így nem kellene átélni azt, hogy a lebeszélt időpontban a doboz visszaadós címen elérhetetlen a Vevő és nem adja át őket.
- Így nem kéne elnézést kérni a Vevő nevében a Futártól: ne haragudj, hogy a semmiért mentél el a címre, pedig megígérte.
- Nem kellene egyeztetni a Vevővel, hogy kérlek ne havi egyszer adj vissza majd 100 ételes dobozt, hanem sűrűbben, kevesebbet.
- Így nem kellene fertőtleníteni, tisztítani mindenegyesnap többszáz ételes dobozt.
- Így nem kellene csak emiatt szinte fizetést adni egy Embernek, aki természetesen megérdemli, mert embertpróbáló feladat.
- Ezáltal nem kellene tárolni többszáz dobozt.
- Így nem kellene a vászontáskákat hajtogatni órákon át reggelente.
- Ezáltal nem kellene az elhasználódott vászontáskákat mosni és megvarratni.

Csak enni és kidobni egy kukába. Dobozt is, szatyrot is.
Egy mozdulat és vége. Nincs feszültség.

 

Hiszünk magunkban és Bennetek!
Hiszünk abban, hogy mégha szinte a 0-hoz közelít is a mérteke a tevékenységünknek globálisan, a Föld védelme szempontjából: a sok kicsi, sokra megy!
Hiszünk abban, hogy a magyar társadalom is kezd majd megérni erre és nem kell átélnünk nap, mint nap a fentieket.

Mosd el, öblítsd el a nap végén azt az ételes dobozt, készítsd ki a Futárnak és nyugtázd: Te is tettél valamit, ami jó, ami előrevisz!

Az idei évben 40.000 nejlontáskát és majd 120.000, azaz 120 ezer ételes dobozt NEM dobattunk így ki a kukába. Ennek egy része NEM került a magyar folyamokba, a magyar erdőkbe, a magyar természetbe.

Leszállítjuk, összeszedjük, fertőtlenítjük a Földünkért!

Csatlakozz és ÉtkezzJól!

Minden jog fenntartva - ÉtkezzJól! © 2019 Budapest

Céginformáció

Adatvédelmi tájékoztató

Ászf

Kapcsolat

info@etkezzjol.hu