Így készítjük

Hogyan, miből és még pár hasznos információ

Az alapanyagok meg a hogyanok

Laktózmentesen, zsírszegényen, sok esetben szénhidrátcsökkentetten, tartósítószermentesen készítjük el az egészséges fogásokat.

☝🏼 A cöliákiás étrendnek megfelelő alapanyagokat sajnos nem tudjuk biztosítani.

A megrendeléskor lehetőséged van feldobni a szolgáltatásod cukormentes, fehérjedús, süteményekkel, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, lisztmentesek és rostban gazdagok.

20 alkalmas bérlet vásárlása esetén 20 napi étkezés felhasználása áll rendelkezésre. Ebédet, uzsonnát és vacsorát szállítunk házhoz.

Az ételes dobozok

Többször használható, prémium ételes dobozokban és PET palackokból gyártott vászontáskákban szállítunk. 🚨 Az ételes dobozok nem eldobhatók, futárunk másnap elöblítve átveszi az előző napi dobozokat. Így óvjuk a környezetet, kérjük segíts Te is!

A táplálkozásról

☝🏼 Fontos, hogy adj időt magadnak! Eredményt 2-3 hónap után várj el magadtól és tőlünk.

☝🏼 A reggeli nem része a bérletnek. Az eredményesség érdekében napi 4-5 étkezést ajánlunk, ebből hármat, a céltól és személytől függően bőséges adagokkal szállítunk.

Táplálkozási tanácsadónk által reggelire és tízóraira tippeket a regisztrált ÉtkezzJól! fiókodban találsz.

A szállításról

🛵 Alapesetben hétfőtől péntekig szállítunk 06:00-13:00 és 15:00 és 20:00 között. Kivételt képeznek ez alól az adott naptári évben lévő munkaszüneti napok, hosszú hétvégék.

A szombati napokra lehetőséged van a pénteki menüből duplán kérni, pénteki szállítással.

A bérletekről

Egy étkezési bérlet felhasználására ⏳fél év áll rendelkezésre. Regisztráció után rugalmasan beoszthatod, hogy mikor és milyen címre szállíthatjuk az ételeiedet. A szombati napokra lehetőséged van a pénteki menüből duplán kérni, pénteki szállítással.

K&H SZÉP kártya
MKB SZÉP kártya
OTP SZÉP kártya
VISA bankkártya
Mastercard bankkártya
Maestro bankkártya

Minden jog fenntartva - ÉtkezzJól! © 2022 Budapest