Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől prémium szolgáltatás az ÉtkezzJól!?
Egészséges, de egyben változatos és ízletes ételeket készítünk, többször használatos csomagolásban házhoz szállítva. A szolgáltatás táplálkozási tanácsadó által felügyelt. A házhoz szállítás rendkívül rugalmas az egyedi bérletszerű konstrukciónknak köszönhetően.
Többféle allergiám is van, továbbá elég sok hozzávalót nem szeretek. Tudtok segíteni?
Természetesen! A személyre szabottság ezt jelenti. Kitöltöd a kérdőívünket, táplálkozási tanácsadónk kiértékeli, majd az alapján készítjük el az ételeket. Krónikus betegséggel rendelkezőket nem vállalunk, orvosi háttérrel nem rendelkezünk. Gluténmentes étrendet nem tudunk vállalni. Igény szerint laktózmentesen is el tudjuk készíteni az ételeket.
Mit jelent a személyre szabott étrend?
A regisztrációdat követően ki kell töltened egy anamnézis kérdőívet. Ezt a dokumentumot a táplálkozási tanácsadónk kiértékeli, figyelembe veszi az általad megadott allergéneket is és az általa kalkulált értékeket továbbítja a konyha felé, ahol a Te igényeidhez hangoljuk a napi menünket és annak adagolását.
Ameddig aktív tagja vagy az ÉtkezzJól! közösségnek, addig lehetőséged van az általunk szállított 3 étkezéssel kapcsolatban (ebéd, uzsonna, vacsora) e-mailben felkeresni a táplálkozási tanácsadót - tanacsadas@etkezzjol.hu. Ahogy változik a súlyod vagy az életkörülményeid (többet/ kevesebbet edzel, időközben kiderül, hogy allergiás vagy a borsóra, vagy nagyon stresszes időszak következik a munkahelyeden stb.) úgy a tanácsadóval egyeztetve tudsz módosítást kérni az étrendedet illetően.
Van étlapotok?
Itt találod.
Mely területekre szállít az ÉtkezzJól?
Budapest majdhogynem teljes területe mellett az agglomerációban az alábbi településekre szállítunk 6:00 és 13:00 között: Budaörs, Érd, Diósd, Dunaharaszti, Dunakeszi, Fótliget, Gyál, Lakihegy, Szigetszentmiklós, Törökbálint, Üllő és Vecsés. Budapesten egyelőre a 2. kerület északnyugati részébe nem szállítunk. A szállítási zónánk ebben a kerületben a Hűvösvölgyi út és a Völgy utca kereszteződése a belváros felől érkezve (időpontkérésnek sajnos nem tudunk eleget tenni).
Az ételes dobozokkal és vászontáskákkal mi a teendőm?
Az előző napokban kiszállított ételes dobozokat elöblített állapotban, a következő szállítási napon add át futárjainknak a vászontáskákkal együtt. Az ételes dobozok és vászontáskák az ÉtkezzJól! tulajdonát képezik.
Milyen fizetési módokat vehetek igénybe?
Készpénzzel, bankkártyával (online és a futárnál is), banki átutalással, továbbá futárjainknál MKB SZÉP kártyával, K&H SZÉP kártyával, illetve OTP SZÉP kártyával is tudsz fizetni.
Egyelőre bizonytalan vagyok. Van próba étkezésetek?
Igen, van. 3 napon át ebédet, uzsonnát és vacsorát szállítunk házhoz. Ezek általános adagok, itt még nem az egyedi külön személyre szabott és kimért adagokat kaphatod, azokat a többi bérletnél tudjuk teljesen személyre szabva vagy akár igény szerint összeállítani. Az ételes dobozok és vászontáskák az ÉtkezzJól tulajdonát képezik.