Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől prémium szolgáltatás az ÉtkezzJól!?

Egészséges, de egyben változatos és ízletes ételeket készítünk, többször használatos csomagolásban házhoz szállítva. A szolgáltatás táplálkozási tanácsadó által felügyelt. A házhoz szállítás rendkívül rugalmas az egyedi bérletszerű konstrukciónknak köszönhetően. 

 


Többféle allergiám is van, továbbá elég sok hozzávalót nem szeretek. Tudtok segíteni? 

Természetesen! A személyre szabottság ezt jelenti. Kitöltöd a kérdőívünket, táplálkozási tanácsadónk kiértékeli, majd az alapján készítjük el az ételeket. Krónikus betegséggel rendelkezőket nem vállalunk, orvosi háttérrel nem rendelkezünk. Gluténmentes étrendet nem tudunk vállalni. 100%-ban laktózmentesen főzünk. 

 


Mit jelent a személyre szabott étrend?

A regisztrációdat követően ki kell töltened egy anamnézis kérdőívet. Ezt a dokumentumot a táplálkozási tanácsadónk kiértékeli, figyelembe veszi az általad megadott allergéneket is és az általa kalkulált értékeket továbbítja a konyha felé, ahol a Te igényeidhez hangoljuk a napi menünket és annak adagolását. 

Ameddig aktív tagja vagy az ÉtkezzJól! Vegán közösségnek, addig lehetőséged van az általunk szállított 3 étkezéssel kapcsolatban (ebéd, uzsonna, vacsora) e-mailben felkeresni a táplálkozási tanácsadót - tanacsadas@etkezzjol.hu. Ahogy változik a súlyod vagy az életkörülményeid (többet/ kevesebbet edzel, időközben kiderül, hogy allergiás vagy a borsóra, vagy nagyon stresszes időszak következik a munkahelyeden stb.) úgy a tanácsadóval egyeztetve tudsz módosítást kérni az étrendedet illetően.

 


Van étlapotok? 

Itt találod. 

 


Mely területekre szállít az ÉtkezzJól?

Csak Budapest, Gyál, Ecser, Érd, Törökbálint, Budaörs, Diósd és Vecsés területeire szállítunk. Csepelre, azaz a 21. kerületbe NEM szállítunk! 

 


Mikor történik a kiszállítás?

A kiszállítás 7:00 és 13:00 között történik.

 


Megkapom a teljes kérdőív kiértékelésemet? 

A szolgáltatásunk nem dietetikai tanácsadásból áll. Nekünk azokra az információkra van szükségünk, amelyek segítséget nyújtanak a táplálkozási tanácsadónak abban, hogy az általunk szállított 3 étkezést minél pontosabban személyre szabja. Az általa kalkulált makrókat a konyhát vezetőkkel közösen dolgozzák fel és ezek az értékek, illetve az arányok napi szinten változnak, hiszen nagyon összetett ételeket készítünk, hogy minél tápanyagdúsabb legyen az étkezésed.

 


Naponta változó lehet a szállítási címem?

Természetesen! A regisztráció után az oldalunkra belépve dátumokra lebontva láthatod a bérletedet, itt tudod módosítani a szállítási címeidet az érintett napokon. Határidő: előző nap este 19:00. 

 


Az ételes dobozokkal és vászontáskákkal mi a teendőm?

Az előző napokban kiszállított ételes dobozokat elöblített állapotban, a következő szállítási napon add át futárjainknak a vászontáskákkal együtt. Az ételes dobozok és a vászontáskák a szolgáltatás díját képezik. 

 


Milyen fizetési módokat vehetek igénybe?

Készpénz, bankkártya (online és a futárnál is), banki átutalás, MKB SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya illetve OTP SZÉP kártya (online).

 


Egyelőre bizonytalan vagyok. Van próba étkezésetek?

Igen, van. 3 napon át ebédet, uzsonnát és vacsorát szállítunk házhoz süteményekkel. Ezek általános adagok, itt még nem az  egyedi külön személyre szabott és kimért adagokat kaphatod, azokat a többi bérletnél tudjuk teljesen személyre szabva vagy akár igény szerint összeállítani. Ízelítőt kaphatsz a szolgáltatásunkból, majd ezek alapján dönthetsz a folytatásról. A próbacsomagok egyszer rendelhetőek.  

Minden jog fenntartva - ÉtkezzJól! © 2021 Budapest

Céginformáció

Ászf

Adatvédelmi tájékoztató

Bemutatkozás

Franchise ajánlatunk

Munkalehetőségek

Az oldal sütiket (Cookie-kat) használ. További információ
Elfogadom